Skjenkepris for tredje gang

Gambrinus Borgølets venners «skjenkepatrulje» har utpekt Kaffeforretningen Sarpen som vinner av foreningens pris, «Årets skjenkested 2022».

To blide prisvinnere: Kaffeforretningen Sarpen er beæret med prisen «Årets skjenkeste» for tredje gang. Apostolos Vlaikos (t.v.) og innehaver Nikos Karagiannis har god grunn til å smile. (Foto: Vetle Granath Magelssen)

Det er tredje gang at det populære serveringsstedet i St. Marie gate stikker av med den gjeve prisen. De vant nemlig også i 2014 og 2015.

Skjenkepatruljen, ledet av Ingvild Tonholm, legger blant annet vekt på stedets atmosfære, service, ølkunnskap, hvordan ølet presenteres, ølets friskhet, temperatur og skumtopp når vurderingen gjøres. Valget av fjorårets prisvinner begrunner man slik:

«I Kaffeforretningen Sarpen møtes man alltid av hyggelig betjening og flott service. Lokalene er preget av samme varme som betjeningen og her fikk vi nok en gang skummende, kalde Borg på tapp. Prisvinneren er en solid ambassadør for Borgs pils og Sarpsborg by. Med sitt blide og vinnende vesen, har innehaver Nikos Karagiannis og hans restaurant sørget for at sarpingene får sin pils i hyggelige omgivelser med god stemning, år etter år.

Den gjeve utmerkelsen ble delt ut av Gambrinus Borgølets Venner i Svaleskiva på Borg Bryggerier fredag kveld, der ølvennene var samlet til sosialt samvær og prisutdeling.

Det var en stolt prismottaker som mottok prisen sammen med en av sine medarbeidere, Apostolos Vlaikos. – Jeg er glad og takknemlig. Dette er en veldig stor ære, sier Karagiannis blant annet.

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn