Nok en Skjenkepris til Nye Neptune Pub

Gambrinus Borgølets venners skjenkepris for 2019 er tildelt Nye Neptune Pub. Det er dermed femte gang den årlige prisen går til den flotte «ølkjelleren» i Jernbanegata i Sarpsborg.

«Skjenkeprisen» går til et utested i Sarpsborg eller omegn som utmerker seg med høy standard på ølserveringen. Hvilket etablissement som skal få prisen, avgjøres av en «Skjenkepatrulje» bestående av et utvalg blant foreningens medlemmer. Patruljen, som opptrer anonymt, legger blant annet vekt på serveringsstedets atmosfære, hvor serviceinnstilt betjeningen er, den generelle kunnskap man har om øl, hvordan ølet presenteres, utvalget av Borg-produkter, ølets friskhet, temperatur og skumtopp.

Denne gang var begrepet «omegn» betydelig utvidet, idet søket etter fortjente kandidater også førte patruljen til både Halden og Fredrikstad. Det rokket imidlertid ikke ved Nye Neptune Pubs posisjon som et klart førstevalg.

Patruljen, som denne gang bestod av Ingvild Tonholm, Jan Eirik Olsen og Lars Gamlesanne, sier i sin begrunnelse at «Nye Neptune Pub er en godt besøkt tradisjonell pub med godt utvalg av skummende drikke fra Borg. Det er god stemning og betjeningen utviser god kunnskap og interesse for øl.».

Det heter også at «virksomheten er med på å bygge opp under et godt uteliv, samtidig som man fremhever Borg Bryggerier som leverandør.».

Bildet: Daglig leder av Nye Neptune Pub, Raymond Larsen, har mottatt Gambrinus Borgølets venners «Skjenkepris» for 2019. Han er her flankert av f.v. foreningens president, Tormod Magelssen, og to av skjenkepatruljens medlemmer, Jan Eirik Olsen og Lars Gamlesanne. Foto: Vetle Granath Magelssen.

Les mer om Skjenkeprisen og tidligere vinnere her

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn