Kjempesuksess for nytt Hansa Borg-produkt

Hansa Borg Bryggerier opplever stor etterspørsel av nyheten Hansa Mango IPA. Men hvis du ennå ikke har smakt konsernets nye produkt, kan det allerede være for sent.

For aldri før har Hansa Borg erfart en lignende etterspørsel som den de har opplevd i sommer. Hansa Mango IPA kom i dagligvarehandelen i mai, og over 80 prosent av volumet ble revet ut av butikkhyllene samme måned.

Tom for produktet 
Hansa Mango IPA har solgt over all forventning. Historisk sett har vi aldri tidligere hatt en «limited edition» som har solgt så bra på så kort tid. Vi produserte 280 000 halvliterbokser til vårens lanseringsvindu, og butikkhyllene tømmes i rekordfart, sier merkevaresjef for Hansa, Ann-Therese Samuelsen.

– Coop melder at de allerede er tom for produktet. I tillegg er Norgesgruppen veldig nedsolgt. Rema 1000 kom litt senere i gang med salget, så vil du ha tak i Mango IPA, er muligheten størst der. 

Større produksjon neste år
I tillegg til den gode etterspørselen, har bryggeriet mottatt mange positive tilbakemeldinger til kundesenteret, i sosiale kanaler og direkte til ansatte. Tilbakemeldingene på øl-appen, Untappd, har også vært svært bra.

Godt øl er verdt å vente på – så har du ikke smakt Hansa Mango IPA ennå, kan bryggeriet fortelle at de kommer sterkere tilbake neste år – med en større produksjon som også leveres til utelivsbransjen og neste års festivaler.

Bildet: Merkevaresjef for Hansa, Ann-Therese Samuelsen, med det bryggeriet betegner som knallsuksessen Hansa Mango IPA i hånden. Produktet er revet bort fra butikkhyllene. Foto: Pressefoto

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn