Skjenkeprisen er nok engang tildelt Neptune Pub

Gambrinus, Borgølets venners skjenkepris for 2018 er tildelt Neptune Pub, ved daglig leder Raymond Larsen. Det er ikke første gang; den trivelige puben i Jernbanegata fikk prisen også i 2006, 2010 og 2016. 

Foreningens utsendte Skjenkepatrulje besto denne gang av Lars GamlesannePetter Lilleby og Jan Eirik Olsen

Etter litt individuell «research» kom komiteen sammen en fin onsdag kveld tidlig i desember for å gjøre en runde på byen. Komiteen var enig om at utvalg, service og atmosfære var de kriterier det skulle legges vekt på for den gjeve pristildelingen.

I komiteens begrunnelse for at det ble nettopp Neptune Pub, heter det blant annet:

«Vi ble møtt med latter og god stemning. Dart-matchen var i god gang, og her var det fin miks av dypt konsentrerte utøvere, spente supportere og glade mennesker som bare var ute for å nyte skummende drikke fra Borg Bryggerier ...

Her er det godt utvalg på tapp fra Borg, god service og kunnskap bak disken. Dette er en trivelig skikkelig pub, hvor man finner god atmosfære selv midt i uka ….

Når status var gjort opp, ble det nettopp stemning og atmosfære som ble avgjørende for at Neptune Pub nok engang kan få æren av å titulere seg som «Skjenkeprisvinner», i konkurranse med en rekke andre skjenkesteder i Sarpsborg».

BILDET: Neptune Pubs daglige leder, Raymond Larsen, med skjenkepris-plaketten for 2018. Bak står f.v. står Skjenkepatruljens medlemmer Lars Gamlesanne, Petter Lilleby og Jan Eirik Olsen, samt foreningen Gambrinus, Borgølets venners president, Tormod Magelssen. (Foto. Vetle Granath Magelssen).

Du kan lese mer om Skjenkeprisen her

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn