Heineken forlenger milliard-kontrakt med Hansa Borg

Heineken og Hansa Borg forlenger sin lisensavtale med ti nye år, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Avtalen har en samlet verdi på omtrent to milliarder kroner, og innebærer også en forlengelse av distribusjonsavtalen for merkene Sol og Murphy's.

Hansa Borg har vært vår hovedpartner i Norge siden 2003, og vi er begeistret over å ha nådd en ny milepæl med signeringen av en ny og langsiktig avtale med dem. Deres engasjement, lidenskap og driv for å bygge merkevarer, alltid med fokus på forbrukerne, gjør dem til en ideell partner for oss i Norge, sier Marta Bulhak, Managing Director Heineken Europe Export & Global Duty Free i en pressemelding.

I den nye avtalen er også sidermerkene Bulmers og Apple Thieves lagt til i distribusjonsavtalen.

Lars Giil, administrerende direktør i Hansa Borg, er svært fornøyd med at avtalen blir forlenget:

Heineken er verdens mest eksporterte ølmerke og en ledende premium merkevare som vi er stolte av å ha i vår portefølje. Det at vi nå signerer en ny, langsiktig avtale med Heineken, som inkluderer to sterke sidermerker i distribusjonsavtalen, bekrefter at Heineken er fornøyd med hvordan vi foredler og bygger deres merkevarer i det norske markedet. Vi ser fram til å fortsette å jobbe tett sammen for å nå nye høyder det neste tiåret, sier han til SA . 

Den første avtalen mellom de to partene ble undertegnet i 2003. Da var markedsandelen på 0,2 prosent, mens den i fjor hadde steget til 3,4 prosent.

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn