Borg juleøl er best i landet!

Borg juleøl er best! Og nå er det tomt på bryggeriet. Det kommer fram i en artikkel i Sarpsborg Arbeiderblad. SA har vært på besøk hos fabrikksjef Morten Brostrøm og bryggerimester Åge Willy Olsen, i anledning av at Dagbladets juleøltest ga Borgs juleøl klasse D en klar sekser på terningen.JULEØL: Borg Juleøl ser bra ut, men smaker enda bedre i følge kritikerne. Juleølet er det beste i landet i følge Dagbladet. (Foto: Vetle Granath Magelssen)

Av Tormod Magelssen
Blant begrunnelsene kan nevnes «Den ser bra ut og smaker enda bedre», «Brunt og klart, med veldig bra skum», «Balansert og komplekst, midt i blinken til alt av julemat» og «Enstemmig og soleklar sekser og vinner. Best i test.»

− Det er utrolig moro at vi har landets beste juleøl, det er et viktig kvalitetsstempel også for våre øvrige produkter at vi vinner en slik kåring, sier fabrikksjef Morten Brostrøm til lokalavisa.

– Vi selv er veldig fornøyde med produktene vi brygger og tapper, men det viktigste er at de også faller i smak hos forbrukerne, og at de vet de er sikret kvalitet når de kjøper en Borg, legger bryggerimester Åge Willy Olsen til.

Borg bryggeri produserte i år 32.000 liter av juleøl klasse D (butikkøl). Nå er det altså tomt på lageret, men de to håper at butikkene har nok øl fram til lille julaften.


Bildet øverst: Bryggerimester Åge Willy Olsen (t.v.) og fabrikksjef Morten Brostrøm (t.h.) ved Hansa Borg Bryggerier mener det er en tillitserklæring å få terningkast seks av Dagbladet. (Foto: Vetle Granath Magelssen )

 

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn