Midtgaard trer tilbake

Lars Midtgaard slutter som administrerende direktør i Hansa Borg Bryggerier. Det skjer i forståelse med selskapets styre, skriver direktør for marketing & Uteliv, Alf Helge Halland, i en melding til Sarpsborg Arbeiderblad.

Etter nesten 14 år i stillingen, har Lars Midtgaard  besluttet å tre av. Ifølge Halland har partene  over tid utviklet et ulikt syn på den videre strategien for selskapets virksomhet.

- Styret takker ham for solid innsats som leder av selskapet gjennom disse årene, og  ønsker ham lykke til videre i karrieren.

Giil konstituert
Lars N. Giil (53) er nå konstituert som administrerende direktør i selskapet. Han etterfølger Midtgaard umiddelbart. Giil har arbeidet som supply chain direktør  i Hansa Borg Bryggerier siden 2007. Han har også bred bakgrunn fra Coca-Colas norske virksomhet.

Hansa Borg Bryggerier AS
Hansa Borg Bryggerier AS består av Borg Bryggerier i Sarpsborg, Christianssands Bryggeri (CB) i Kristiansand, Hansa Bryggeri i Bergen og produksjons- og tappeanlegget for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen i Nordfjord.

Konsernet eier 54,44 % av aksjene i det Grimstadbaserte småbryggeriet Nøgne Ø og 50 prosent av aksjene i Austmann Bryggeri i Trondheim.

Antall ansatte  31. desember 2016 var 399

Det Sarpsborg-baserte selskapet Borg Invest AS eier 75 prosent av aksjene i Hansa Borg Bryggerier. De øvrige eies av danske Royal Unibrew.

Bildet: Lars Midtgaard med gullhjelm i forbindelse med lanseringen av Borg-suksessen «Østlandets Gull» i mai 2014. (Arkivfoto).

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn