Borg ny hovedsponsor for byjubileet

Sarpsborg får en ny hovedsponsor til jubileumsarrangementene når Sarpsborg by feirer 1000 år i 2016. Bryggeriet lanserer dessuten snart et spennende jubileumsøl.

Byselskapet iSarpsborg og Hansa Borg Bryggerier har nå undertegnet en hovedsponsoravtale, som sikrer bedre og mer innholdsrike arrangementer i det store jubileumsåret.

Borg Bryggerier har solide røtter i Sarpsborg, og byens grunnlegger Olav Haraldsson er uløselig knyttet til etiketten på enkelte av bryggeriets produkter. Olav er jo også et element i jubileumsprofilen, så dette passer meget bra.

Morten Brostrøm, fabrikksjef ved Borg Bryggerier, mener at det er viktig for bedriften å delta i det som skjer i Sarpsborg, spesielt med tanke på bryggeriets historiske forankring, som med sine 160 år er en av Sarpsborgs eldste bedrifter. I tidligere tider var det vanlig å lage ulike øl til alle store begivenheter i livet. Byjubileet i Sarpsborg er en slik begivenhet.

– Derfor er det naturlig for oss å lage et jubileumsøl for å vise at vi er stolte av regionen vår og tilknytningen til Sarpsborg og Østfold. Vi fortsetter å satse lokalt og tar vare på de lokale, norske øltradisjonene, sier Brostrøm. Han legger til at jubileumsølet selvsagt blir brygget på lokalt dyrket korn, som er spennende fordi det gir en ekstra tilhørighet og stolthet til regionen.

Marit Bjørnland i byselskapet iSarpsborg og jubileumssjef Svein A. Halvorsen kan fortelle at sponsorarbeidet resulterer i enda bedre artisteri og underholdning i 2016. Målet er syv millioner kroner fra næringslivet, og byselskapet har så langt sikret verdier for fem millioner kroner.

BILDET: Borg Bryggeriers fabrikksjef Morten Brostrøm (t.h) og Sarpsborgs jubileumssjef Svein A. Halvorsen har inngått avtale som vil bidra til en skikkelig feiring når Sarpsborg by har 1000-årsjubileum i 2016

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn