|   | Småretter:Omeletter og salater, pizza og pasta: Pils, lett ale, lyst hveteøl. | 
|  | Skalldyr:Sjømat som reker, krabber og blåskjell: Frisk pils, hveteøl, lys ale. | 
|  | Rosa fisk:Laks og ørret: Mørk lager (Bayer), Blonde og hveteøl. | 
|  | Hvit fisk:Hvit fisk og magre retter: Lyst hveteøl, frisk pils, lys ale. | 
|   | Sushi og kamskjell:Lett pils, hveteøl med lav bitterhet og lett syrlighet. | 
|  | Lyst kjøtt:Lyst kjøtt og kylling: Fyldig pils, mørk lager (Bayer), aromatisk Blonde. | 
|   | Rødt kjøtt:Rødt kjøtt, and og vilt: Fyldig mørk lager (Bayer), smaksrik ale. | 
|  | Spicy:Sterkt krydrede retter: Pils / fatøl, hveteøl, Bayer, Pale ale. | 
|   | Oster:Milde oster: Mørk lager (Bayer). | 
|   | Desserter:Desserter med vanilje, karamell og sjokolade:  | 
|  | Frukt:Lyst hveteøl. | 
Kilde: www.drikkeglede.no
