Endelig, nå blir det Bragefest!

Fredag 5. november blir det Bragefest i Svaleskiva igjen. Endelig!

− Etter to års stillstand i foreningens virksomhet skal det bli usedvanlig hyggelig å møtes igjen, sier Tormod Magelssen (bildet). Presidenten i Gambrinus, Borgølets venner synes også det er stor stas at det er nettopp vår forening som får lov å innvie Svaleskiva igjen, etter så lang nedstengning. 

Den gledelige nyheten ble kjent under direksjonens møte torsdag, og allerede i går gikk invitasjonen ut til medlemmene. I følge tradisjonen har det vært vanlig å avvikle generalforsamling i forkant av Bragefesten. På grunn av den korte fristen fram til festen, er dette dessverre ikke mulig i år. Direksjonen har derfor besluttet at generalforsamlingen skyves fram til første medlemsmøte i 2022. Det kommer egen innkalling til dette senere.

−Men fest blir det, altså. Uten tanke på munnbind og antibac! Og det helt ifølge tradisjonen, med erter, kjøtt og flesk, tilslørte bondepiker, utdeling av Brageprisen, underholdning og festlig lag, lover Magelssen. 

...

PS: Interessen for årets Bragefest er enorm! Allerede mandag formiddag, 18. november, melder vår kasserer at festen er fulltegnet, men at det er mulig å skrive seg på en venteliste på denne adressen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Del denne siden

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn